Opinii

Fentarea legii sub umbrela Judecatoriei Panciu

Corneliu Condurache
21 apr 2011 1591 vizualizări
Daca la inceputul saptaminii ati putut citi in Ziarul de Vrancea despre citiva dintre principalii actori care decimeaza cu salbaticie padurile judetului de ani buni - fara sa se sinchiseasca de institutiile ori puterile statului - in editia de astazi a cotidianului nostru va puteti completa setul de explicatii privind cauzele trainiciei dezastrului.

Un condamnat penal definitiv cu executare pentru astfel de infractiuni (pentru ca a taiat, conform Rechizitoriului, in mod ilegal si a valorificat 480 de arbori, de pe o suprafata de 12,28 ha, creind un prejudiciu total de 471.953 lei) tergiverseaza cu un suspect succes de trei ani, incarcerarea in penitenciar, dispusa tot de instanta. Culmea, tot cu sprijinul "dezinteresat" al unei unei instante, Judecatoria Panciu. Cea care nu intimplator, probabil, il si gasese nevinovat pe individ in dosarul mentionat la fond. Iar decimatorul de codri a fost condamnat iata, doar teoretic, in final. Inca o dovada ca legile in Vrancea sint, de fapt, doar pentru fraieri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 18 ore, 58 minute, 32 secunde
MULT ADEVAR...in faptul ca legile in Vrancea sint,de fapt pentru fraieri !! E paine de mancat pentru presa cu solutiile instantelor civile din Vrancea !!
, acum 739398 zile, 18 ore, 58 minute, 32 secunde
AU inceput sa fie executati prin maghiarime cei care se opun mafiotilor imbogatiti de justitie fraudulos !! Acesti reprezentanti ai autoritatilor sunt lichidati in casele lor de mafiotii su sentinte citeste integral
, acum 739398 zile, 18 ore, 58 minute, 32 secunde
Din NEFERICIRE SI ZdV FENTEAZA CITITORII si dupa ce baga comentarii la unele articole le rade la diferite interventii probabil,asa cum a procedat si cu stirea care o privea pe functionara CJ care o citeste integral
, acum 739398 zile, 18 ore, 58 minute, 32 secunde
Redactia a suspendat comentariile la respectivul articol din cauza limbajului licentios folosit de unii dintre cei care au postat mesaje.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.