Opinii

Infringere cu decont aminat

Corneliu Condurache
15 feb 2006 858 vizualizări
Ieri, intr-o institutie descentralizata din judet s-a intimplat ceea ce nu mai era o surpriza, fiind o mutare asteptata si anuntata de mai multa vreme. Din punct de vedere al dezideratului domniei legii in Romania este, poate, chiar un eveniment ce trebuie salutat.

Ionel Duta, fostul director al Directiei Sanitare Veterinare, un personaj suficient de controversat, dar asta nu conteaza vis a vis de semnificatia punerii in aplicare a solutiei despre care-i vorba, a

fost repus in functie pe calea justitiei. Citi directori ar fi avut, oare, macar curajul sa purceada la a initia o actiune in justitie cu o astfel de tema in perioada 2000-2004? N-ar strica sa incercam, intre altele, si raspunsuri la intrebari precum cea de mai sus. In afara de toate cele spuse, trebuie subliniat ca readucerea proaspat conservatorului Duta in scaunul din care a fost determinat sa plece in urma cu aproape un an se constituie in ultima dintr-o serie de cel putin jenante infringeri politice ale Aliantei D.A. din ultimul timp. Pentru ea, daca am trai intr-o societate normala, cu un sistem inclusiv politic guvernat de legi sanatoase, ar trebui, desigur, sa plateasca cineva. Spera, insa, cineva ca va avea loc un semenea decont asumat in Vrancea anului 2006? Avind in vedere ultimele manifestari si preocupari vizibile pentru opinia publica a staff-urilor formatiunilor politice conduse de Nini Sapunaru si Jan Vraciu eu, unul, am serioase indoieli. Vom vedea.

P.S. Nu cu mult timp in urma, intr-o conferinta de presa a portocaliilor bastinasi, deputatul liberal Nini Sapunaru asigura jurnalistii din presa locala ca Ionel Duta nu va reveni vreo data in scaunul de director al DSV Vrancea, atit timp cit ei sint la putere. Cum poate fi acum catalogat respectivul discurs?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.