Opinii

Batalii politice dorite de alegatori in Vrancea

Corneliu Condurache
18 apr 2011 1369 vizualizări
Apropierea confruntarilor electorale determina inevitabil si intensificarea rafuielilor politice dintre filialele partidelor din Vrancea. Este interesant din acest punct de vedere - sau ma rog, ar trebui sa fie pentru respectivele formatiuni: - ce asteapta alegatorii de rind din asemenea dispute?

Pe forumul de discutii al editiei online de simbata-duminica a Ziarului de Vrancea, un cititor le explica politicienilor din judet in ce ar dori el concret "sa se bata" ei. "Acest proiect (n.r este vorba despre un proiect finantat din fonduri europene, care-si propune promovarea obiectivelor turistice de pe Valea Ramnicului) a venit ca sa simta si locuitorii de pe Valea Rimnicului ca sint bagati in seama("¦) insa proiectul n-are nici o valoare fara drumuri decente in zona. Asa ca, cine vrea sa cucereasca Valea Rimnicului sa reabiliteze drumul (chiar si cu bani europeni) si apoi poate sa vina sa faca orice cu votantii. Mi-ar placea ca PDL-ul sa-si masoare puterea cu Oprisan si sa faca o intrecere - care face cea mai frumoasa si bogata jumatate de judet("¦)". Pina vom ajunge, insa, ca prin Vrancea sa se intreaca politicienii in ce vor alegatorii, va mai curge destula apa si pe Rimnic, si pe Milcov.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 3 minute, 31 secunde
O sa vina doamna Placinta si o sa lupte cu cozonaci, peste, zdrente chiar si sume de bani si alte asemenea obiegte si o sa vedeti ce lupta o sa fie.C u drumul nu are nici o sansa pentru ca golanimea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.