Opinii

Tacerea pro Blaga a PDL Vrancea

Corneliu Condurache
22 mar 2011 1964 vizualizări
Se pare ca lucrurile s-au cam complicat putintel.

In legatura cu impartirea in tabere a filialelor judetene sustinatoare a celor doi pretendenti la sefia Partidului Democrat Liberal pentru Conventia Nationala (Congresul) a formatiunii politice cu pricina, programata la jumatatea lunii mai. Saptamina trecuta, organizatii PDL precum Suceava sau Bistrita, care erau date drept sustinatoare ale lui Vasile Blaga, si-au anuntat deja public "schimbarea macazului" in favoarea lui Emil Boc. Nimic schimbat, insa, in acest sens dinspre Vrancea. ("Potrivit statutului PDL, sustinerea uneia sau mai multor motiuni este decisa la nivel judetean de Colegiul Director format din biroul permanent judetean si presedintii de organizatii locale."- declara de curind pentru Ziarul de Vrancea seful democrat liberalilor din judet) Chiar daca si-a luat rezerva de miscare a adoptarii hotaririi privind sustinerea unuia dintre cei doi candidati de catre Colegiu Director al PDL Vrancea (conform declaratiei de mai sus) Alin Trasculescu n-a intreprins inca ceva care sa infirme in vreun fel includerea "pe surse" a organizatiei pe care o conduce intre cele pro-Blaga. Citeodata, iata ca tacerea poate fi luata drept raspuns chiar si in politica. Daca stampila "pro Blaga" este una cistigatoare si pentru cineva din PDL Vrancea, aceasta este o alta intrebare, al carei raspuns ar trebui dat de multi dintre cei care considera deocamdata ca-i mai comod sa taca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 19 ore, 9 minute, 55 secunde
Sper din tot sufletul ca portocalii sa aiba soarta tzaranistilor !!! Si sa le fie tzarâna usoara ca piatra de moara !
, acum 739396 zile, 19 ore, 9 minute, 55 secunde
La cat e de Tralala Alin, sigur se va urca intr-o barca scufundatoare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.