Opinii

Cugetarile bunicutei vazute din Vrancea

Corneliu Condurache
3 feb 2006 760 vizualizări
Ieri au putut fi vizionate pe mai multe posturi de televiziune imagini de la Consiliul National al Partidului Social Democrat cu ample cuvintari ale sefilor formatiunii politice respective.

Care mai de care mai sugestive si reprezentative, cum nu-i neobisnuit in asemenea ocazii. Sigur, nimic anormal putem considera, daca luam in calcul faptul ca-i vorba de principalul partid din opozitie. Consideratii despre cum va arata PSD-ul reformat si cu o imagine noua, dar cu acelasi Oprisan in Vrancea, de exemplu, urmarit penal in mai multe dosare, vom mai avea ocazia sa mai incercam, incepind de ieri dupa amiaza. Si sa apreciem desigur fiecare ce va sa insemne dupa parerea pe care ne-am putut-o forma. Eu as sublinia deocamdata un tablou vazut la sala Parlamentului cu prilejul sedintei despre care-i vorba. Mi-a atras atentia una dintre afirmatiile din cuvintul lui Ion Iliescu, fondatorul fostului partid de

guvernamint. Ea spunea in esenta: "cei care una spun si alta fumeaza nu pot niciodata cuceri inimile oamenilor". In editia de astazi a "Ziarului de Vrancea" apar cel putin doua materiale in care cititorii l-ar putea regasi exact in ipostaze precum cele la care se referea cu naduf fostul presedinte al Romaniei, pe seful din judetul nostru al partidului fondat de el. Restul ramine la aprecierea fiecaruia dintre dumneavoastra.


P.S In opinia mea, textul referitor la contestarea amenzilor de circulatie printr-o actiune in justitie si cel privind amplasarea fara autorizatie a placii pe care scria (cu ce procent de adevar, poate aprecia orice vrincean care stie cit de cit despre ce a fost atunci vorba) ca la dezvelirea ei a participat Adrian Nastase, il prezinta pe baronul de Vrancea in posturi tare apropiate de cele despre care vorbea "bunicuta".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.