Opinii

PDL Vrancea comunica prin deductie

Corneliu Condurache
8 mar 2011 1582 vizualizări
Asa cum ati putut afla si din paginile Ziarului de Vrancea, la sfirsitul saptaminii trecute s-a desfasurat la Bucuresti Consiliul National de Coordonare al PDL.

Si din Vrancea au participat ca delegati de drept la respectiva intrunire mai multi democrat-liberali. Unul din punctele fierbinti pe ordinea de zi a sedintei in discutie a fost propunerea reformistilor Monica Macovei, Cristi Preda si Sever Voinescu, de excludere automata din partid a democrat liberalilor cu dosare penale ajunse in justitie. Cum au votat PDL-istii din Vrancea prezenti simbata la Consiliul National de Coordonare? Nu au binevoit mentionatii politicieni sa anunte public. Din informatiile care au circulat pe seama sedintei de la Bucuresti s-a putut, insa, deduce lesne. Pentru masura radicala au fost doar 3 (trei) voturi ale sustinatorilor propunerii iar restul, deci si PDL-istii din Vrancea, au votat impotriva. "Daca ai un simplu dosar penal, nu-ti poti bate joc de om si sa-l dai afara din partid", s-a justificat vicepresedintele PDL Focsani, Nicu Tanase, unul dintre participantii la intrunirea de la Bucuresti. Nici in problema sustinerii candidatului la presedintia partidului la Conventia Nationala (Congresul) PDL din mai democrat liberalii autohtoni nu-s mai transparenti. Singura sansa este aceeasi metoda a utilizarii logicii. Daca Liviu Negoita, primarul PDL de la sectorul 3, este nasul de cununie al lui Alin Trasculescu, liderul PDL Vrancea, iar amintitul fruntas democrat liberal face parte din tabara lui Vasile Blaga, se impune concluzia: PDL Vrancea ar putea sa-l sprijine pe Blaga tocmai datorita relatiilor de rudenie dintre Trasculescu si Negoita. Cele doua exemple arata inca o data cit se poate de clar ca noua strategie de comunicare la care PDL Vrancea a apelat nu mai este in nici un caz a declaratiilor directe si clare, cu subiect si predicat. Ci doar cea a deductiei!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 6 ore, 41 secunde
unde esti tu Tepes, Doamne??????????????...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.