Opinii

Criza facuta iarasi din lozinci, de sefii Vrancei

Corneliu Condurache
25 feb 2011 1670 vizualizări
Daca mai avea cineva vreo cit de mica indoiala, incepind de ieri, dupa cele spuse de reprezentantul cel mai autorizat al Guvernului Romaniei in Vrancea la sedinta Colegiului Prefectural, lucrurile par definitiv lamurite:

"Sintem pe drumul cel bun. Semnalele de revigorare ale economiei sint evidente. Ceea ce arata ca masurile Guvernului, chiar daca au fost dure, au efectele scontate. Nu a fost usor, dar speram ca incepind de la jumatatea anului 2011 sa se realizeze aceasta crestere economica. Daca se va da atentie accesarii fondurilor structurale, putem iesi mai repede din criza si putem reduce decalajele care exista intre Romania si celelalte tari europene" a precizat Ion Oprea, prefectul Vrancei. Si tot el a cocluzionat "en- fanfare": "Daca vom intelege sa muncim si mai mult si mai bine, atunci acea bunastare la care aspira toti romanii nu e o himera. Romanii chiar merita un trai mai bun". Daca la toate acestea mai adaugam si principalele masuri din planul de actiuni pe anul 2011 pentru realizarea in judetul Vrancea a obiectivelor cuprinse in programul de guvernare, care conform celor prezentate in sedinta de ieri de la Prefectura ar fi: implementarea Legii Educatiei, promovarea unui stil de viata sanatos la copii si continuarea reabilitarii DN 2D Focsani "" Lepsa "" Ojdula, sintem indreptatiti sa sustinem senini ca din lozinci, sefii Vrancei au mai "facut" o data criza!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 secunde
Oprea, Boc, Placinta, Mustea, Trasculescu si altii din gasca lor sigur au iesit din criza, daca au fost vreodata. De duduit vor dudui doar conturile lor atat timp cat va rezista guvernul PDL. Ceilalti citeste integral
, acum 739398 zile, 14 secunde
Este exact ca la spital.Esti in criza te duci UPU.Prin faza asta am trecut noi.Dar ce urmeaza ?! De la UPU te trimit la reanimare.Asta-i faza a doua ce ne astepta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.