Opinii

Closcarii PDL-iste cu sefia DJTS Vrancea

Corneliu Condurache
21 feb 2011 2047 vizualizări
Unul dintre cele mai importante motive pentru care partidele politice din Romania vor cu ardoare sa ajunga la putere este si cel de a-si planta oamenii in posturi bine platite din bani publici.

In plan local principiul se aplica prin organizatiile judetene, iar posturile despre care-i vorba sint cele de sefi in institutiile deconcentrate. Saptamina trecuta am avut de a face cu o asemenea operatiune in Vrancea, destul de curioasa, dar mai ales neexplicata de catre cei in drept. Jurnalistii din presa locala au aflat ca sefia Directiei Judetene pentru Tineret si Sport a fost adjudecata de catre un candidat-surpriza ajuns in Bucuresti de la Botosani. Gratie ultimei "strategii de comunicare" promovate la PDL Vrancea, nimeni n-a considerat necesara vreo declaratie despre subiectul in discutie. In acest week-end informatia atit de "secretizata" avea sa capete lamurirea asteptata. Aducerea noului sef de la Botosani, via Bucuresti, la DJTS Vrancea s-a realizat cu acordul actualilor sefi ai organizatiei judetene a PDL Vrancea. Si s-a constituit intr-o noua "closcarie" pentru a-i inlesni respectivului om al partidului avansarea intr-o functie de conducere la Autoritatea Nationala pentru Tineret si Sport. Concret, promovarea cu pricina nu era posibila decit daca "merituosul" PDL-ist de la Botosani ajuns la Bucuresti intra in rindul functionarilor publici, ca sef al DJTS Vrancea. "Scamatorie" ce s-a dovedit, iata, usor de materializat. Chiar daca pina la "baterea in cuie" ea a fost putin tinuta - ca si procedeu - departe de "ochii" si "urechile" presei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 34 minute, 44 secunde
Domnule Corneliu Condurache! Nu va inteleg de ce va mirati atat? Asta este democratia si politica MIORITICA. Sa va explic ce inseamna "mioritic" in acest context?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.