Opinii

Plevusca drogurilor din Vrancea iese din nou la rampa

Corneliu Condurache
27 ian 2011 1012 vizualizări
Daca doi tineri au ajuns sa vinda 30 de grame de canabis cu 1800 lei intr-o statie de autobuz din Focsani fara a-si face probleme, dupa ce altii au fost surprinsi facind acelasi lucru in vara anului trecut in parcul din vecinatatea teatrului Maior Gheorghe Pastia, iar cazuri similare s-au mai petrecut in ultimele luni la Golesti si Mindresti, nu-ti trebuie cine stie ce abilitati sa tragi concluzia cuvenita.

Vrancea a devenit o importanta piata de comecializare si consum a acestor "marfuri". Curios este insa ca nimeni dintre cei cu atributiuni in stoparea fenomenului nu trateaza astfel problema. Actiunile ne sint prezentate drept unele nevinovate cu saminta de cinepa cultivata pe cimpurile Vrancei, pusa apoi la uscat. Dupa cum arata realitatile, pare a fi vorba de interese si bani foarte multi ascunsi in spatele flagrantelor in care cade doar plevusca. Pe linga ca-i cam lipsit de credibilitate intreg tabloul, deoarece e greu de inchipuit ca poate exista plevusca fara pesti mari, scenariul incepe sa devina cam plicitisitor.


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.