Opinii

PSD, PDL, PNL si cauza comuna de Ziua Unirii la Focsani

Corneliu Condurache
24 ian 2011 1112 vizualizări
Ca Marian Oprisan a confiscat mediatic aproape in totalitate manifestarile de astazi organizate in Piata Teatrului Mr. Gh. Pastia din Focsani, nu-i de mirare. Surprinzatoare este pasivitatea cu care celelalte forte politice accepta strategia lui.

Liberalii apreciind, probabil, ca ar fi contraproductiv pentru ei sa-l deranjeze cu o asemenea pretentie pe seful partidului lor aliat, de care depinde acceptarea oficiala a candidatului PNL la Primaria Focsani. PDL, in afara de comoditate ori strategiile secrete (invocate de vicepresedintele Nicu Tanase, saptamina trecuta), s-ar mai putea folosi de un motiv prin care sa explice adoptarea tacticii de a evita sa se numere printre organizatorii actiunilor de astazi din Piata Teatrului din Focsani. Ar fi vorba de frica sefilor PDL Vrancea ca astfel exista posibilitatea sa fie facuti si ei responsabili de eventuale proteste la adresa lui Traian Basescu. Acum apar intr-o alta interpretare, parca, si precizarile prefectului Ion Oprea de acum citeva zile. Cind, intrebat de redactorii Ziarului de Vrancea despre vehiculatele neintelegeri dintre Prefectura si Consiliul Judetean Vrancea pe tema organizarii actiunilor prilejuite de sarbatorirea Zilei de 24 Ianaurie, a declarat ca organizarea manifestarilor in parteneriat cu CJ sta sub semnul devizei "Hai sa dam mina cu mina pentru- o cauza comuna". "Cauza comuna" consta, iata,in faptul ca fiecare dintre cele trei partide: PSD, PDL si PNL se comporta fata de sarbatoarea lui 24 Ianuarie la Focsani in 2011 ,dupa cum considera sefii organizatiilor lor din Vrancea ca-i mai profitabil sa-si "poarte fesul" ( politic sau al diverselor alte tipuri de interese).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.