Opinii

Poker contra Secretomanie in politica vrinceana

Corneliu Condurache
21 ian 2011 1302 vizualizări
Sint semne ca 2011 ar putea fi anul hotaritor pentru favoritii alegerilor locale si in Vrancea. Nini Sapunaru si-a facut publica dorinta de a candida din partea Coalitiei PSD^PNL^PC la fotoliul de primar al municipiului Focsani.

Marian Oprisan n-a spus nici "da" dar nici "nu" la deschiderea "rundei de Poker" politic pe care i-a propus-o aliatul sau din judet, asteptind sa fie "servit" de amanuntele inca nebatute in cuie ale intelegerii dintre Ponta si Antonescu. Ieri au aparut, asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, primele indicii privind pozitionarile PDL in acest peisaj. In primul rind, conform afirmatiilor lui Nicu Tanase -"mina dreapta" a lui Alin Trasculescu in organizatia Vrancea a principalului partid de guvernamint - PDL n-ar fi deloc trist daca principiul 50%-50% al candidaturilor comune planificat de catre Coalitia PSD-ACD (Alianta de Centru-Dreapta, PNL-PC) s-ar lasa cu ceva certuri. Portocalii mai mizeaza pe revigorare economica in acest an, dar si pe o strategie secreta cu candidati pentru scrutinul din vara lui 2012, tinuti la secret. Deocamdata acestea-s miscarile de trupe sesizabile pina acum, dar mai este timp destul pentru diverse miscari spectaculoase sau surprize. Iar cum va continua meciul "Poker" contra "Secretomanie" din politica vrinceana, ne-o vor arata lunile urmatoare..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 2 ore, 11 minute, 44 secunde
O analiza logica conduce in mod foarte clar la singurul nume care poate aduce PDL castigarea alegerilor locale la Focsani. El este fara doar si poate Superman. Doar el ar putea sa repare tot ce s-a citeste integral
, acum 739399 zile, 2 ore, 11 minute, 44 secunde
Cu putin noroc, poate te pun pe tine, d.b. - ule, candidat de primar. Toate partidele sa mearga la db, sa candideze. Dar toate!
, acum 739399 zile, 2 ore, 11 minute, 44 secunde
Asta-i visul tau ? Te-ai scos daca ti se indeplineste.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.