Opinii

Ziarul de Vrancea - de astazi singurul din judet, cu buletin

Corneliu Condurache
18 ian 2011 1337 vizualizări
Ziua cind am implinit 14 ani reprezinta pentru fiecare o amintire deosebita. Cea cind am intrat in posesia buletinului de identitate, cartea de identitate in denumire mai noua.

Etapa este una din viata in care totul este privit cu seriozitate sporita, dar si intr-o perspectiva marcata de noi acumulari in evolutia spre deplina maturitate. La o astfel de aniversare, intr-o perioada cu transformari atit de profunde ale presei, Ziarul de Vrancea priveste spre viitor cu incredere, responsabilitate si speranta. Ne obliga la o asemenea atitudine cititorii care asteapta de 14 ani in fiecare zi stirile despre realitatile necoafate din judet, din tara si din lumea cea larga; sau sint interesati de anunturile publicitare ale editiilor tiparite si on-line ale cotidianului nostru. Prin tot ceea ce ne propunem sa facem in viitor la Ziarul de Vrancea vom cauta sa le oferim cititorilor in continuare, zilnic, motive intemeiate sa-si doreasca sa nu rateze intilnirea cu aceasta publicatie. In afara argumentului ca de astazi vor citi singurul ziar din judet cu "buletin".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 10 ore, 54 minute, 30 secunde
Felicitari!!!
, acum 739393 zile, 10 ore, 54 minute, 30 secunde
DE CE O BAGATI MEREU SAU UNEORI CU COD GRESIT.? SA FIM SERIOSI ACUM DUPA 14 ANI NE MAI URMARESTE CINEVA ?EXPLICATI INTR-UN NR. AL ZIARULUI CE SE INTAMPLA CU SISTEMUL INFORMATIC ESTE URMARIT..?SUNTEM citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.