Opinii

Vrancea si bugetul pe 2011

Corneliu Condurache
22 dec 2010 825 vizualizări
In Parlamentul Romaniei se discuta zilele acestea, dupa cum se stie, Bugetul tarii pentru anul viitor. Nici in 2010, la fel cum s-a intimplat cu fiecare ocazie similara in mandatele anterioare, deputatii si senatorii de Vrancea n-au fost in stare de un lucru care prin alte judete ale patriei s-a dovedit, totusi, posibil.

Ca indiferent de partidele din care provin, acestia sa ajunga la un minim acord pentru a sustine impreuna un numar cit de mic de investitii strict necesare Vrancei. In locul unei astfel de incercari s-a preferat o actiune a aliantei de partide PSD-PNL la putere in Vrancea precum a fost organizata vinerea trecuta la Consiliul Judetean. Daca a fost aleasa special acea zi, pentru ca parlamentarii PDL sa nu poata participa - motiv invocat ulterior de respectivii politicieni intr-un Comunicat de presa - aproape nici nu mai conteaza. Impresia generala a fost ca fiecare dintre cele doua tabere (PSD-PNL si respectiv PDL) are placerea sa vorbeasca atit cit sa se auda singure. Totul pe fondul circului politic aferent si al acuzatiilor reciproce cit mai stridente si mai grave cu putinta. Intrat intr-un asemenea malaxor, probabil ca bugetul Vrancei pe 2011 nu va avea cum sa fie in final decit unul pe masura. Al misto-ului politic suveran combinat cu ranchiuna de parada dintre fortele politice autohtone, acestea "pudrate" cu ingredientul prafului de pe toba(cu care se vor alege vrincenii de rind dupa prestatia susmentionata a celor de-i reprezinta).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.