Opinii

Sarbatoarea la PNL Vrancea, cu Oprisan in rol de Scufita Rosie

Corneliu Condurache
17 dec 2010 1333 vizualizări
Ieri, cu ocazia lansarii cartii 130 de ani de liberalism in Vrancea presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a explicat inca o data filozofia strategiei politice actuale a formatiunii pe care o conduce.

Aceasta-i aproape cu nimic schimbata fata de cea pe care liderul liberal o enunta in urma cu un an de zile, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. In opinia liderilor PNL, Basescu si Partidul Democrat Liberal sint un rau atit de mare pentru Romania ("lupul cel mare si rau", cum l-au numit de comun acord ieri Crin Antonescu si Nini Sapunaru intr-un interviu pe care Ziarul de Vrancea il va publica integral in zilele urmatoare atit in editia print, cit si-n cea on-line) incit pentru a-l putea inlatura de la putere, alianta temporara cu Partidul Social Democrat este un lucru pe deplin acceptabil si justificabil totodata. Pentru a nu-si indeparta insa electoratul radical anti-PSD, liberalii dau asigurari verbale ca aruncatul in bratele PSD nu-i unul de tip "dragoste chioara", ci e pur pragmatism politic. Conform acestora, Oprisan e in Vrancea "Scufita Rosie", care impreuna cu liberalii se pregatesc sa-i vina de hac "lupului cel rau". Este limpede ca atit PNL cit si PSD mizeaza in alianta lor, mai mult sau mai putin recunoscuta cum s-a vazut si ieri, pe faptul ca pe nu putini vrinceni realitatile dure ale crizei in derulare, dar mai ales prestatia in consecinta a celor din actuala guvernare ii vor face sa creada in basme. Se prea poate ca rationamentul sa fie potrivit din punct de vedere politic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 46 minute, 51 secunde
Luindu-i individual si apoi pe total iti pui firesc intrebarea :la ce poti sa te astepti de la un lipovean cu ochi de inecat,de la un balaoaches castrat din Bahne si de la unul cu placa sudata la cap citeste integral
, acum 739398 zile, 23 ore, 46 minute, 51 secunde
"un lipovean cu ochi de inecat,de la un balaoaches castrat din Bahne si de la unul cu placa sudata la cap" si Guzgan Guzganian mesean de profesie! CORECT!
, acum 739398 zile, 23 ore, 46 minute, 51 secunde
Se rasucesc Bratenii in mormant cand vad ce lichele le face politica:Crin,Nini si gasca lor care au renuntat la politica liberala si o fac pe cea comunista a lui Iliescu iar in judet a manechinului citeste integral
, acum 739398 zile, 23 ore, 46 minute, 51 secunde
Nini,ni si na,na,na. Esti o mare puslama !
, acum 739398 zile, 23 ore, 46 minute, 51 secunde
Intariti dreapta!- ca sa-l mai tinem pe Nelu Breloc prefect PSD ...MANATI MAI !!!! HAiIIIII Nelu Breloc zis si Mihai Drumes fost dar si actual ....cenzor SEVEN STAR ....deci actual !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.