Opinii

Vremea vrincenilor vinatori politici

Corneliu Condurache
26 nov 2010 953 vizualizări
Politicienii nu pierd nici o ocazie sa explice cit de preocupati sint ei de problemele alegatorilor, care de fapt prin votul lor i-au asezat in locurile si in pozitiile caldute pe care le ocupa acum.

Un studiu de caz avem, iata, in exemplul concret al noului proiect de lege privind privatizarea fondurilor de vinatoare. Pe de o parte putem aprecia guvernantii care dupa ce au rezolvat toate problemele cu care se confrunta romanii in aceasta perioada au ajuns intr-un final sa puna lucrurile pe fagasul lor si-n acest domeniu stringent pentru bunul mers al societatii. Pe de alta ies la iveala planurile consilierului judetean Victor Roman. Cel stresat peste masura, probabil, de grijile zilnice ale vrincenilor care l-au trimis sa-i reprezinte in miniparlamentul judetului, s-a hotarit ca n-ar fi tocmai rau sa se relaxeze la vinatorile pe care le va organiza in viitor pe propriul domeniu. Cu banii obtinuti din lucarile de deszapezire (chiar daca nu a nins) sau asfaltari ori pietruiri de drumuri pe care si-i aproba singur in Consiliul Judetean - intr-un dispret suveran fata de cei ce-au inventat termenul, dar si legi privind conflictul de interese - face omul, in fond, ce vrea!

E oricum evident ca traim in vremea vrincenilor vinatori politici.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 10 ore, 52 minute, 20 secunde
Da' te cam doare gura sa zici ca e consilier PSD.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.