Opinii

Deszapezirea din Vrancea - afacere de partid rezervata - Victor Roman

Corneliu Condurache
10 nov 2010 815 vizualizări
Desi se critica unele pe altele ori de cite ori au ocazia, cu foc si-n gura mare pentru clientela politica pe care si-o finanteaza din bani publici atunci cind au in miini haturile puterii la nivel central sau local, partidele politice una spun si alta fumeaza .

Cel mai recent exemplu poate fi "admirat" si printr-o raportare la ce se intimpla concret in Vrancea. In timp ce, iata, de la Bucuresti liderul PSD, Victor Ponta, nu mai conteneste tot infierindu-i pe "hotii" PDL-isti care sug din bugetul statului pe timp de criza", se preface ca nu observa strategii similare folosite de subordonatii sai politici din judetul nostru. Asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, consilierul judetean social democrat, Victor Roman, isi adjudeca printr-o firma a sa, pentru al patrulea an consecutive, deszapezirea drumurilor judetene din Vrancea in iarna 2010-2011. Afacerile de tipul celor cu obiect de activitate deszapezirile - in special pe drumurile judetene - sint printre cele mai pretabile a fi oferite cadou firmelor din categoria "clientela politica". Pentru ca, incasindu-se sume consistente pe astfel de contracte si cheltuindu-se foarte putin pentru realizarea prestatiilor, acestea pot deveni veritabile "tunuri" date pe bani publici.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.