Opinii

Inchirierea parcarilor din Focsani -dezumflata

Corneliu Condurache
1 nov 2010 1306 vizualizări
Desi s-a anuntat cu mare tam-tam inchrierea parcarilor in Focsani, luindu-se in calcul si incasarile deloc neglijabile ce s-ar aduce cu aceasta ocazie la bugetul municipiului resedinta de judet, lucrurile inainteaza suspect de incet.

Practic, desi au trecut mai mult de trei luni de la votarea in sedinta Consiliului Local Focsani a proiectului de lege pe trema inchirierii locurilor de parcare, pasii parcursi pina la acesta ora pentru materializarea lui in teren sint aproape innsesizabili. Este evident ca Primariei i-a pierit, parca, tragerea de inima pentru respectiva initiativa, desi initial parea incintata de ea. Ce s-a intimplat intre timp de inchirierea parcarilor din Focsani nu mai constituie o problema atit de urgenta? Ramine o enigma pe care cineva din cladirea de pe Str. Dimitrie Cantemir nr. 1 bis ar fi util sa o lamureasca, totusi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 58 minute, 45 secunde
Deci avem cam de 3 ori mai multe masini decat locuri de parcare in Focsani. Pentru a mentine aceasta stare de fapt ar trebui ca toate locurile de parcare sa fie ocupate. Prin inchirierea locurilor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.