Opinii

Proiectul maritarii CUP se joaca in prelungiri

Corneliu Condurache
27 oct 2010 797 vizualizări
Desi trecut pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consililului Local Focsani, proiectul de Hotarire cu cea mai insemnata miza politico-financiara din judet pentru urmatorii ani a fost retras, asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, chiar de initiatorul sau, primarul Decebal Bacinschi.

Este vorba de intentia lui Marian Oprisan, anuntata deja, a de a prelua la Consiliul Judetean peste 60 % din actiunile Companiei de Utilitati Publice de la Consiliul Local Focsani, doar prin utilizarea fortei majoritatii PSD^PNL din respectivul for. In urma cu exact o saptamina din sediul institutiei care doreste sa detina "butoanele de comanda" ale CUP in special in gestionarea celor 150 de milioane de euro ce vor intra in firma de interes public managerizata de Gheorghe Vasilescu, Oprisan declara ""De ce le e frica unor circotasi nu vor scapa. Curind actionarul majoritar al CUP va fi Consiliul Judetean, indiferent cine isi toarna apa in sandale urlind de dragul focsanenilor. Sint niste aventurieri si iresponsabili, pentru ca operatorul este regional si este absolut normal ca si controlul sa il detina CJ. O sa facem apa mai ieftina daca operatorul este regional, nu mai scumpa, asa cum s-a intimplat pina in acest moment". Mai departe nu ne ramine decit sa procedam precum la chestionarele de la examenul pentru obtinerea carnetului de sofer. De ce retras Bacinschi proiectul "maritarii" CUP?

a)-Datorita "apei din sandale" din mistocareala lui Oprisan;

b)-Din cauza "neintelegerilor din Paradis" dintre PNL si PSD;

c)-Se asteapta rezultatul motiunii de cenzura

d)-Pentru ca nu s-a obtinut acordul de la BERD, BEI si Ministerul Finantelor Publice


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.