Opinii

Incalzirea rece de la Focsani

Corneliu Condurache
19 oct 2010 998 vizualizări
Municipiul Bacau se afla la aproximativ 100 Km distanta de Focsani. In ultimele zile se discuta intens despre masurile pe care Primaria de acolo le ia pentru a le inlesni abonatilor accesul la caldura in sistem centralizat.

Consiliul Local din Bacau a adoptat in ultima vreme mai multe hotariri legate de activitatea termocentralei locale. Deciziile ar trebui sa mentina clientii CET pe de o parte, dar sa asigure si venituri sigure catre termocentrala pe termen mediu si lung, pe de alta parte. Astfel, Consiliul Local a aprobat printr-o hotarire alocarea de ajutoare la plata facturilor catre CET pentru familiile cu venituri mai mici de 1.318 lei net pe luna pe membru de familie. O alta hotarire vizeaza alocarea de fonduri pentru montarea de centrale de apartament in cazul clientilor izolati ai CET. La Focsani, asa cum puteti afla si din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, astfel de masuri nu intra in preocuparile celor in drept. La noi se asteapta, probabil, ca eficientizarea Enet sa se produca de la sine. Deocamdata asemenea strategie pare a fi una fara prea mari sanse de succes. Indiscutabil insa, este mult mai comoda decit cea a vecinilor de la Bacau.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 57 minute, 37 secunde
In multe cazuri este mai ieftin si pentru primarie! Subventiile directe si indirecte (prin plata a mai mult de jumatate din pretul real al gigacaloriei) pe care ar trebui sa le primeasca numai in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.