Opinii

Discriminare la reesalonarea ratelor bancare

Corneliu Condurache
7 oct 2010 902 vizualizări
Stirea potrivit careia sefii Inspectoratelor Judetene de Politie au primit sarcina de la noul lor ministru, Traian Igas, sa faca demersuri la banci pentru reesalonarea ratelor la creditele politistilor din subordine, (care au probleme cu returnarea lor), a stirnit ieri numeroase comentarii.

Toate bune si frumoase, numai ca daca Ionel Popescu s-a pus deja pe treaba luind legatura cu mai multe banci "atit cit ne permite legea" (cum declara seful Politiei judetene pentru Ziarul de Vrancea), se iveste o intrebare. De ce n-ar face urgent aceeasi operatiune si Stan Rogoz, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, pentru toate cadrele didactice care au probleme similare cu ale politistilor?! La fel si Catalin Graur, seful Directiei de Sanatate Publica Vrancea, pentru medicii si asistentii din sistemul medical judetean; ori Mirel Iordache, directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, pentru medicii si asistentii veterinari. Altfel exista pericolul real de cadea in delictul de discriminare la reesalonarea ratelor la credite bancare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 16 ore, 10 minute, 44 secunde
Acelasi lucru ar trebui sa-l face si Mitica Dila pentru comisarii de protectie din subordinea sa ca si asa n-au reusit sa-i dea de cap OG 5o din 2010 si o zguduie in birouri de unde Dila in poza citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.