Opinii

O victorie cit o infringere

Corneliu Condurache
6 dec 2005 951 vizualizări
Desi istoria alegerilor de la organizatia Focsani a Partidului Democrat (cu scandalul aferent despre care redactorii "Ziarului de Vrancea v-au informat la timpul potrivit ) parea transata in urma intelegerii care fusese anuntata de exponentii taberelor aflate-n disputa, nu-i exclus ca ieri lucrurile sa fi luat o intorsatura mai putin dorita si asteptata.

Gabriel Cornenanu, cistigatorul primei runde si totodata unul dintre pilonii acordului amintit, care a si stat alaturi de seful sau Jan Vraciu la ultima aparitie in fata presei locale pe aceasta tema, si-a facut publica intentia de nu mai candida la nici o functie cu prilejul repetarii, la sfirsitul acestei saptamini, a conferintei de alegeri. Avind in vedere termenii in care respectiva decizie este anuntata de catre fostul candidat al PD la primaria Focsaniului, ea ar putea fi considerata de unii observatori sau cunoscatori ai ultimelor miscari de trupe din sinul respectivei formatiuni politice,drept o victorie a echipei din jurul senatorului Jean Vraciu. La drept vorbind abandonul in timpul derularii unei competitii precum cea in discutie poate capata si astfel de accente sau conotatii. Numai ca nu-i deloc imposibil ca modul in care ea va fi perceputa si interpretata in toate aspectele sale, atit de membri de rind ai democratilor, dar mai cu seama de opinia publica, in fapt viitorii posibili votanti ai acestora, miscarea sa semene cu o nfringere. Si chiar asta sa si fi obtinut liderul PD Vrancea intr-un final prin retragerea lui Gabriel Cornenanu de pe cimpul de lupta politica al acestui partid. O victorie cit o infringere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.