Opinii

Linistiti si relaxati

Corneliu Condurache
30 nov 2005 947 vizualizări
S-a implinit un an de la alegerile generale. E legitim sa te chiar intrebi: ce au facut in acest rastimp, pentru alegatorii lor, parlamentarii pe care vrincenii i-au ales?

Mitrea, Momanu, Dumitrescu, Sapunaru, Baesu, Vraciu, Ionescu. Unii aproape ca n- au trecut macar o data prin judet timp de, iata, 365 de zile! Altii au promis marea cu sarea si au realizat foarte putin, sau chiar poate nimic din ce si-au propus. Au consilieri si sefi de cabinete parlamentare platiti pe bani publici frumusei, dar nu de putine ori dintre domnii deputati si senatori de Vrancea o parte nici nu stiu dintr-o vineri in alta ce s-a petrecut in fieful lor electoral. Ei si? Ei nu par insa prea ingrijorati si preocupati! Ati vazut vreunul cu semnalmentele remuscarii? Cit despre alegeri fraudate, racolari de candidati, vot multiplu, "actiunea autobuzul", folosirea functionarilor publici pe post de agenti electorali sau alte cele din acelasi registru? Fiti linistiti si relaxati! Daca vi s-a parut c-ati auzit vreodata vorbindu-se intens despre toate acestea, tot acum vreun an pe vremea asta, puteti sa-ncepeti a va face alt gen de probleme. Desi, poate cel mai bine ar fi sa va consolati. Numai dumneavoastra sinteti de vina. Probabil pentru ca ati visat. Si totusi, daca te uiti la ei cum se prezinta pe la televizor sau in realitate, par multumiti si impliniti. Or fi avind motivele lor. Si-au schimbat masinile, le merg afacerile. Ale lor, dar mai ales ale nevestelor sau rudelor. Desi, despre cel putin doi dintre ei am auzit in ultimele zile ca-s pe mai-noile liste ale rusinii, pentru absente. Sau poate ca s-or fi solidarizat cu greva celor din invatamint. Nu va impacientati! A trecut doar un sfert din "sacrificiu". Mai au trei ani si au tot timpul sa recupereze. Asta daca nu cumva iar ... cu anticipatele. Sau astea nu se spun, se fac ? Se mai fac?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.