Opinii

Trasculescu voteaza cu tripleta BVB

Corneliu Condurache
31 aug 2010 1040 vizualizări
Se tot discuta in ultimele zile despre taberele din Partidul Democrat Liberal. In acest context, este firesc sa ne intrebam unde de se plaseaza PDL-istii vrinceni.

Pina acum n-au aparut public elemente concrete in legatura cu o anumita pozitionare. Asta poate si din cauza ca respectivii politicieni s-au cam ferit sa dea ochii cu presa. Ieri insa, Alin Trasculescu, liderul PDL Vrancea, raspunzind intrebarilor redactorului Ziarului de Vrancea referitoare la o asteptata restructurare guvernamentala - subiect despre care puteti citi in editia de astazi a cotidianului nostru - a oferit suficiente indicii despre tabara cu care "voteaza" el la nivel central. "Sulfina Barbu si Cristian Preda gresesc cind fac afirmatii la adresa anumitor ministri, nu au date concrete asupra situatiei", a precizat Trasculescu. Sulfina Barbu si Cristian Preda au fost in ultima perioada critici aprigi ai guvernului in general si in special ai tripletei Blaga-Videanu-Berceanu (BVB). Este deci suficient de clar cu cine "voteaza" seful PDL Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 15 ore, 14 minute, 8 secunde
Deci domnul Trasculescu e informat si doamna Sulfina Barbu vorbeste bazaconii pt. ca e neinformata. Pai daca doamna Barbu, fost ministru si pe o treapta superioara in ierarhia PDL fata de domnul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.