Opinii

Restructurari bugetare in Vrancea, ca-n piesele lui Caragiale

Corneliu Condurache
19 aug 2010 1360 vizualizări
Ne tot intrebam cum vor decurge restructurarile bugetare in judet. Despre cel mai recent exemplu puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea.

Prin ordinul Ministrului Sanatatii, Attila Cseke, dr. Catalin Graur "" director coordonator si dr. Vasile Costin "" director ajunct ai Directiei de Sanatate Publica au fost revocati din functiile pe care le ocupau, incepind cu data de 16 august. Respectivii domni au ramas fara obiectul muncii o data cu intrarea in vigoare a noii scheme de personal. Desi ordinul de la Minister prin care se vor numi directorii interimari nu a fost trimis sau comunicat la DSP, dr. Catalin Graur a ramas in institutie pe un post temporar vacant pentru care a si sustinut concurs in luna iunie, iar dr. Vasile Costin si-a pastrat locul de munca avind postul de consilier rezervat. Se intelege ca fostii directori au cele mai mari sanse de a fi si viitorii ocupanti ai acelorasi functii. Organigrama restructurata contine doar trei posturi de director, dintre care unul este cel de director executiv, iar doua de adjunct, pe sanatate publica si financiar-contabil. Aceeasi strategie se aplica si in cazul altor doi fosti directori DSP. Astfel, directorul de sanatate publica si programe devine sef de departament, in timp ce directorul pentru control in sanatatea publica devine sef de serviciu. Exact in stilul: "sa se modifice primesc, dar sa nu se schimbe nimic". Adica restructurari ca-n piesele lui Nenea Iancu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.