Opinii

La moartea unui politist

Corneliu Condurache
18 aug 2010 1407 vizualizări
Ziarul de Vrancea a scris in editiile de ieri si de astazi despre cazul mortii politistului Silviu Dediu. Acesta, in virsta de 44 de ani, ocupa postul de agent la Politia municipiului Focsani si a murit in curtea casei sale din satul Radulesti, la putin timp dupa ce si-a ridicat primul salariu micsorat cu 25%

Din pozitia noastra de ziar local, cu singura menire de a ne informa corect cititorii, am considerat ca nu trebuie sa evitam abordarea unui asemenea subiect din cruda realitate a vremurilor pe care le traim. "Un politist a murit de inima rea dupa ce i s-a taiat 25% din leafa" a fost titlul articolului din editia de ieri a Ziarului de Vrancea, pe care ni l-am asumat in cunostinta de cauza, cu riscul de a deranja. In urma cu doua luni, jurnalistul Cristian Tudor Popescu atragea atentia politicienilor din majoritatea parlamentara :" Toti cei care vor vota pentru aplicarea acestui pachet de masuri (n.r de austeritate bugetara), voteaza pentru omorirea unor oameni". De altfel, politicienii ajunsi la putere au si dezavantajul de a fi pusi in ipostaza adoptarii unor asemenea decizii, in contrapondere cu multele stiute privilegii. Revenind la cazul Silviu Dediu, ramine intrebarea: a avut sau nu dreptate CTP-ul?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.