Opinii

Despre succesul Propact

Corneliu Condurache
13 aug 2010 1148 vizualizări
Incepind de saptamina viitoare, gratie insistentei Sindicatului Propact, dar si a deschiderii manifestate de Administratia Pietelor din Focsani, producatorii agricoli din judet vor avea teoretic mesele lor, pe care sa-si desfaca produsele in Piata Moldovei.

Sindicatul Propact si-a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, rezervarea mentionata a locurilor din Piata drept un succes. Si are in principiu dreptate, dar va trebui sa tina seama de istoricul derularii unor actiuni similare cu debut la fel de promitator, finalizate insa departe de sperantele si angajamentele proiectelor enuntate la start. Daca sindicatul Propact va reusi sa ocupe mereu cele 100 de mese din Piata Moldovei numai cu producatori din Vrancea care sa-si desfaca acolo produsele autohtone, in scurt timp ar trebui sa se schimbe ceva in locatia de unde se aprovizioneaza majoritatea focsanenilor. Atit in privinta preturilor cit si a calitatii marfurilor comecializate acolo. In caz contrar ne vom limita sa constatam ca am avut de-a face cu o noua actiune "de piata" a unui sindicat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 10 ore, 15 minute, 32 secunde
Nu poate nimeni sa-i scoata din piata pe bisnitari pentru ca au platit si vor plati bine acolo unde trebuie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.