Opinii

Producatorii de praf si pulbere din Vrancea

Corneliu Condurache
2 aug 2010 1313 vizualizări
Verificarea dosarelor de ajutoare sociale in plata, conform legii 416/2001 privind venitul minim garantat din Vrancea, a constituit tema unei intruniri a Colegiului Prefectural la sfirsitul saptaminii trecute.

Desi problemele sint multe si grave in legatura cu aceste dosare, la fel prezentindu-se situatia si cu dosarele (aflate in plata in Vrancea) privind beneficiarii ajutoarelor de handicap, tendinta de a fi directionate pe terenul disputelor politice este deja mai mult decit evidenta. Reprezentantii actualei puteri dau astfel de exemple cu numeroase nereguli, mai ales in comunele vrincene conduse de primari ai Partidului Social Democrat. Dintre acestea, Tataranu si Nereju au fost facute publice vineri. Este posibil ca unii dintre votantii fideli ai respectivei formatiuni politice din localitatile judetului -"nucleul dur", cum spun specialistii in domeniu- sa fie mentinuti in bazinul electoral tocmai prin astfel de "secrete". O dovada concreta ca realitatile nu sunt departe de o asemenea concluzie este faptul ca PSD a inceput deja sa strige prin Vrancea "Pedelistii vor sa taie ajutoarele sociale!". Astfel, disputele in legatura cu probleme importante ale societatii romanesti ajung pe tarim politic, unde sunt sortite esecului. Acest tip de final este posibil sa se manifeste atit in cazul verificarii dosarelor cu ajutoare sociale cit si in cel privindu-i pe beneficiarii ajutoarelor cu handicap, inclusiv din Vrancea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.