Opinii

Principiul vaselor comunicante in politica vrinceana

Corneliu Condurache
20 iul 2010 1318 vizualizări
Schimbarile vizibile acum doar in intepaturile din ultimele zile ce acompaniaza declaratiile pe care si le arunca intre ele conducerile centrale ale Partidului Social Democrat si ale Partidului National Liberal in spatiul mediatic nu par a genera cine stie ce modificari de atitudine - cel putin deocamdata -prin filialele vrincene ale formatiunilor politice cu pricina.

Mai mult, asa cum puteti afla din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, avansurilor initiate de prin directia sefului Partidului Democrat Liberal, Alin Trasculescu, ("la nivel local, PNL n-ar trebui sa aiba rezerve in a colabora cu noi; mie chiar imi scapa ratiunile intelegerii intre PNL si PSD"), vicepresedintele PNL Valerica Zamfirescu - primar de Slobozia Bradului le da un raspuns transant ("...indiferent cine intra in cirdasie cu PDL, pierde; este un partid in colaps"). Si daca Ion Iliescu il va mai cataloga de multe ori pe seful acestui partid, Crin Antonescu, ca are un stil "putin obraznic" pentru "un pustan fara prea multa experienta politica" nu se stie cum vor mai suna indemnurile dinspre Bucuresti ale liberalilor referitoare la aliantele organizatiilor lor din teritoriu. Principiul "vaselor comunicante" din politica influentat de strategia recent facuta publica a PSD (care spune-n rezumat cum ca PNL este pentru PSD un partener de opozitie, nu si de guvernare) s-ar prea putea sa-i mai modifice si lui Valerica Zamfirescu noul radicalism afisat fata de PDL.












În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.