Opinii

Enigmele restructurarii bugetare pe + din Vrancea

Corneliu Condurache
16 iul 2010 1167 vizualizări
A trecut si ziua de ieri, iar de la Prefectura Vrancea n-a iesit cineva sa explice public citeva curiozitati petrecute in ultimele zile vis a vis de restructurarea administratiei din judet.

Cum ar fi, de exemplu, trecerea curioasa de la o situatie la alta diametral opusa. In cazul Primariei Focsani Decebal Bacinschi spunea cu zece zile in urma: "..dupa primele discutii cred ca vreo 80-90 de persoane urmeaza sa fie disponibilizate". La opt zile dupa aceasta estimare pesimista a primarului de Focsani ,Prefectura anunta ca, potrivit calculelor sale, Primaria municipiului resedinta de judet ar trebui sa mai angajeze 141 de persoane. La Consiliul Judetean, dupa ce atit presedintele Marian Oprisan cit si secretarul Raluca Dan au transmis prin citeva declaratii suficient de ferme ca ei "nu vor da pe nimeni afara", Prefectura - dupa ce a receptionat corespunzator mesajul, probabil - le-a comunicat celor doi, conform acelorasi calcule, ca ar trebui sa mai angajeze 299 de persoane. Situatia este una cum nu se poate mai fericita, desigur, pentru angajatii institutiilor cu pricina. Numai ca daca se doreste ca ea sa fie si credibila, ar trebui sa o si explice cineva de la Prefectura. Altfel se poate banui ca datele nu-i exclus a fi fost "aranjate" frumusel "din condei". Pentru a fi liniste si buna intelegere in judet. Apropo! Vocile dinspre Filiala locala a Partidului Democrat Liberal care vehiculau schimbarea prefectului Ion Oprea par sa fi trecut pe "silentios". O fi, oare, vreo legatura intre brusca amutire susamintita (via Vasile Blaga) si trecerea pe " ^" a restructurarii bugetare din Vrancea pe ici pe colo "prin partile esentiale"?! Intr-o astfel de ipoteza nu putem decit constata: complicate-s sforariile politice prin judetul nostru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 ore, 55 minute, 57 secunde
lasati,mai fratilor,erorile din pagina cu seful "zgarzii "sa fie vazute de tot vranceanul,pentru a putea fi comentate , va e frica , sa va desfiinteze prim -ministru ,ce falci ai Buzdrug,is bune de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.