Opinii

Relaxati in asteptarea restructurarii bugetare

Corneliu Condurache
7 iul 2010 1214 vizualizări
Deocamdata se discuta, iata, si in Vrancea despre restructurare bugetara

Dupa ce Alin Trasculescu, liderul din judet al principalului partid de guvernamint, a confirmat pentru Ziarul de Vrancea restructurarea unui post de subprefect si a 25% din personalul actual al Prefecturii, primarul Decebal Bacinschi recunostea si el ieri ca va fi nevoit sa disponibilizeze aproape 100 de functionari ai Primariei Focsani. Altceva ar fi insa de retinut si discutat in legatura cu spusele edilului municipiului resedinta de judet. Referindu-se la criteriile pe care le va aplica in stabilirea disponibilizatilor din Primaria Focsani, Bacinschi i-a mentionat pe pensionarii angajati, functionarii pensionabili si pe cei care au si alte venituri in afara celor obtinute pe statul de plata semnat de el. Desi criteriile amintite pot fi dintre cele greu contestabile, incompetenta si ineficienta lipsesc, dupa cum se poate lesne constata. Nu-i dificil de estimat atunci ca si restructurarea despre care-i vorba are mari sanse sa se concretizeze cu un final pe masura. Cu incompetentii si ineficientii luati in calcul doar daca sint "pensionatI", "pensionabili" ori "au si alte venituri"!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.