Opinii

Anormala timiditate

Corneliu Condurache
2 nov 2005 812 vizualizări
Intrucit pe tema verificarii modului in care se deruleaza contractele incheiate pentru refacerea nfrastructurii din judet afectata de inundatiile din acesta vara n-am primit pina acum vreun raspuns concret de la cei carora le-am solicitat si ar fi avut datoria sa ni le ofere, ne-am hotarit sa abordam problema cu mijloacele aflate la indemina noastra. indemina noastra.

Astfel, in editia de astazi puteti citi in "Ziarul de Vrancea" despre citeva din descoperirile - destul de curioase credem noi, si dubios cum de n-au fost sesizate de altii mai din vreme - pe care le-au facut redactorii nostri pe acesta tema.

In contextul in care, asa cum am mai spus-o din acest colt de pagina si se observa fara prea mari stradanii, actualii puternici ai zilei evita sa spuna concret ce s-a intimplat pina acum si care-i situatia de moment in acesta zona. Comportamentul oficialilor nostri e unul asemanator celui al individului care s-a trezit cu un cartof fierbinte in miini.O parte din raspunsurile la intrebarea "de ce?" ar putea fi lamurite

din constatarile articolului nostru de astazi. Iata ca 7 din drumurile cu contracte aflate acum in desfasurare apar mentionate si in Raportul Camerei de Conturi Vrancea ca au fost platite dar nexecutate, in totalitate sau partial, in 2004. N-o fi oare aceasta descoperire una la care ar fi trebuit sa tresara multi dintre responsabilii de cheltuirea banilor publici din judet? Daca intre aceasta evidenta (prin ea insasi generatoare de suspiciuni) si faptul ca in respectivele contracte apar nume de firme tare unoscute, si fonduri de ordinul zecilor de miliarde de lei este vreo legatura, e de datoria altora dintre cei abiltati sa ne lamureasca. Dar faptul ca incearca iarasi cineva sa jongleze dupa bunul plac, si cu avantaje personale ce nu-s greu de banuit, iar cei care ar trebui sa-i intrebe si sa-i stopeze actioneaza cu atita timidiate, nu este nici pe departe un lucru normal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.