Opinii

Curiozitati politice vrincene supervizate de Emil Boc

Corneliu Condurache
19 mai 2010 1025 vizualizări
Privite strict in lumina ultimelor evolutii, apropiatele alegeri interne din PDL si respectiv PNL Vrancea scot la iveala curiozitati ale logicii politice

Astfel, desi PDL este partid aflat la putere, la sefia organizatiei sale din Vrancea va fi vorba in final, conform celor mai recente comunicari publice autorizate, de un candidat unic in cursa. Din contra, la PNL, desi se stie ca viata unui partid de opozitie nu-i prea comoda, cel putin financiar vorbind, iata, pentru scaunul de lider al organizatiei Vrancea Nini Sapunaru are un contracandidat precum fostul prefect, Dragos Mircea. Care are, ca tacimul sa fie complet, aprobare de la Emil Boc sa devina timp de 2 luni de zile, din inalt functionar public apolitic aflat in Corpul National al Prefectilor si Subprefectilor din Romania, politician candidat la presedintia unei organizatii judetene de partid. Dupa un astfel de "divertisment", candidatul la presedintia PNL Vrancea se poate intoarce si redeveni inspector guvernamental, ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat in aceasta perioada. Orice s-ar supune, o mai mare curiozitate politica prin Vrancea vremurilor actuale nu-i usor de gasit. Mergind mai departe pe sirul curiozitatilor in discutie, Emil Boc, cel care i-a dat voie inspectorului guvernamental Dragos Mircea sa redevina politician pentru citeva saptamini nu pare, insa, interesat pentru o competitie libera la sefia organizatiei propriului partid, desi conduce respectiva formatiune in calitate de presedinte la nivel national. Pentru ca-i greu de crezut ca impacarea Trasculescu-Placinta s-a facut fara stiinta si acordul sau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.