Opinii

Sefia IJP Vrancea, in varianta PSD-PDL

Corneliu Condurache
13 mai 2010 1869 vizualizări
Apropiindu-se data desfasurarii concursului pentru sefia Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea, incep sa apara variante pentru cistigatori

Ultima in circulatie este cea a unei echipe cu fostul adjunct din vremea lui Silviu Crin Grosu si Viorel Serbanoiu, Ionel Popescu, in scaunul de comandant; avindu-i ca adjuncti pe Victor Norocea - unul din actualii ocupanti ai aceluiasi post - si pe Enache Manolache sau George Badiu. Formula ar fi, se spune, rodul intelegerii dintre sefii Partidului Democrat Liberal si ai Partidului Social Democrat din judet, constituind si reprezentarea cea mai concreta a hartii care cuprinde impartirea zonelor de influenta. Atit in Vrancea cit la Bucuresti, prin curtea "Parohiei" ministrului Vasile Blaga, unde se vehiculeaza ca Marian Oprisan ar avea un cuvint mai greu de spus decit chiar liderii PDL-ului local. Daca echipa ce ar urma sa ajunga dupa concursul pentru sefie de luna aceasta la conducerea IJP Vrancea va fi cea care apare prin speculatiile susmentionate, realitatile privind eficienta loby-ului pe linga Blaga s-ar dovedi la rindul lor suficient de apropiate de banuieli. Acestea-s insa probleme ce-ar fi normal sa-i preocupe si sa le ridice oarece intrebari mai curind citorva PDL-isti vrinceni. Daca mai au vreme de asa ceva pe "ceata" asta pe care le-o provoca, bineinteles, criza.


P.S. Un argument in plus in favoarea intelegerii PDL-PSD ar putea fi si "matrasirea" din functia de adjunct al IPJ Vrancea a lui Tomita Pavaloiu; pentru pregatirea terenului "formulei cistigatoare".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.