Opinii

Omisiunea lui Oprisan

Corneliu Condurache
22 apr 2010 975 vizualizări
In editia sa de ieri, Ziarul de Vrancea v-a prezentat o premiera in politica judetului. Demersurile Prefecturii pentru dizolvarea Consiliului Local Milcovul, care a uitat sa-si tina sedintele in primele doua luni ale anului 2010

Primul care a sarit la auzul unei asemenea vesti a fost liderul Partidului Social Democrat, Marian Oprisan:" Prefectul sta si casca gura si asteapta ca autoritatile locale sa incalce legea. Si apoi sa faca o gaura in bugetul si asa subtiat de criza prin organizarea unor noi alegeri". Ce omite sa explice Oprisan este de ce nu l-a atentionat el pe subordonatul sau politic, primarul comunei Milcovul, sa aiba grija cum isi tine sedintele de Consiliu Local. Pentru care intre altele a si candidat in iunie 2008, a fost ales si pe deasupra mai este si platit. Avertizarea primarului si a consilierilor locali PSD de la Milcovul ar fi fost cu atit mai necesara acum, cind prefectul si subprefectul sint ai Partidului Democrat Liberal. Fie si macar din spirit de prevedere sau autoprotectie politica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.