Opinii

Politicienii vrinceni si logica lor pe dos

Corneliu Condurache
16 apr 2010 966 vizualizări
Daca s-ar face un clasament intr-ale relelor, Vrancea ar ocupa, cu mare probabilitate, unul dintre locurile fruntase in privinta starii dezastruoase a drumurilor

Peste o astfel de pacoste, pe capul vrincenilor se mai poate vedea in aceste zile ca s-a mai abatut una, strins legata de cea enuntata mai sus. Politizarea starii actuale, ca de dupa bombardament, a infrastructurii din judet. "Drumurile nationale sint ale Partidului Democrat Liberal" (partid de guvernamint cu ministerul transporturilor in curtea sa), motiv pentru care-i aratat cu degetul de Partidul Social Democrat. "Drumurile judetene sint ale lui Oprisan, seful Consiliului Judetean", prilej numai bun sa fie acuzat de PDL. "De strazile din Focsani e treaba lui Bacinschi si a majoritatii din Consilul Local al municipiului resedinta de judet. Deci so pe ei!" De citeva saptamini bune asistam la un permanent cor de acuzatii reciproce si lovituri sub centura pe tema mentionata. Din care cei mai multi dintre vrinceni nu pricep altceva decit ca bine fac atunci cind ii injura printre dinti scirbiti de ce-s in stare sa le "ofere" in fiecare zi, pe toti politicienii de pe aceste meleaguri, indiferent de partidul de provenienta. Dac-ar fi intr-adevar preocupati de problemele reale ale celor care i-au votat, rezolvarea urgenta a starii nemaiintilnit de proaste din 1990 incoace a drumurilor din judet, (indiferent daca-s comunale, orasenesti, municipale, judetene sau nationale) ar trebui sa se constituie in obiectivul major al tuturor politicienilor vrinceni. Indiferent ca ei sint sefi ai organizatiilor principalelor forte politice, parlamentari, primari ori consilieri de felurite niveluri (locali ori judeteni). Greu de crezut insa ca vom vedea vreodata asa ceva. Deoarece nu-i dificil de sesizat ca logica politicienilor autohtoni este una preponderent pe dos in raport cu Vrancea si Romania reala ale vremurilor pe care le traim.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.