Opinii

Oprisan-PSD fata cu alegerile din PDL si PNL Vrancea

Corneliu Condurache
12 apr 2010 1036 vizualizări
S-a stabilit deja, nu mai este loc de nici o indoiala. In perioada urmatoare vor avea loc alegeri in organizatile judetene ale Partidului National Liberal si ale Partidului Democrat Liberal.

Referindu-ne la situatia concreta din Vrancea, sefii celor doua forte politice n-au facut un secret din dorinta de a se inscrie in cursa pentru raminerea in functiile pe care le ocupa actualmente. Ambii si-au fixat deja stacheta obiectivelor pentru aceasta faza din calendarul vietii interne a propriilor partide la un nivel greu de trecut cu vederea. Nini Sapunaru si-a propus 30% pentru PNL in Vrancea la viitoarele alegeri locale, iar Alin Trasculescu cistigarea alegerilor locale din 2012 de catre PDL in judet. Auzind astfel de planuri cel mai ingrijorat (daca nu cumva sa trenure de-adevaratelea!) ar trebui sa fie Marian Oprisan si PSD. Daca PDL cistiga viitoarele alegeri locale din judet si PNL ia 30% PSD-ului ce-i mai ramine?! Din ce-am vazut si auzit pina acum, prin intermediul informatiilor ajunse la nivelul redactiei Ziarului de Vrancea, nu pare a fi deloc asa. PSD si cu atit mai putin Oprisan nu-s deloc ingrijorati de ce-i asteapta. De ce? Ar trebui sa se intrebe foarte serios atit cei doi proaspat anuntati pretendenti la noile mandate de sefi ai PNL, respectiv PDL Vrancea, cit si liberalii si democrat liberalii vrinceni ce urmeaza sa aleaga in scurt timp presedintii partidelor susmentionate. Daca vor, intr-adevar, sa schimbe ceva in raportul actual de forte dintre partidele politice din Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.