Opinii

Surpinzator la vizita lui Emil Boc in Vrancea

Corneliu Condurache
29 mar 2010 1716 vizualizări
In afara principalului obiectiv al vizitei primului ministru al Romaniei in Vrancea la sfirsitul saptaminii trecute, acela de a taia panglica la inaugurarea unui spital dupa 17 ani de la inceperea construirii sale, a mai fost ceva surprinzator vineri, la descinderea de citeva ore a lui Emil Boc la Focsani.

Discretia, confundabila cu pasivitatea, si asemanatoare cu absenta ca si atitudine politica, pe care a inteles sa o afiseze Partidul Democrat Liberal in sustinerea finantarii unor proiecte de anvergura pentru judetul Vrancea in fata premierului cu prilejul susmentionatei vizite. La modul in care au decurs vineri "ostilitatile", perceptia publica majoritara a fost, probabil, aceea ca Marian Oprisan a cerut - finantare pentru DN 2D Focsani-Ojdula, pentru centura Adjudului, DN Soveja-Tulnici si chiar si pentru un nou spital judetean - iar Emil Boc a dat, sau promis ca va cauta solutii. Cine a luat atunci "frisca de pe tort" din punct de vedere al fructificarii mediatice a vizitei lui Emil Boc de vineri? Desigur, s-ar putea replica: "dar Oprisan este presedintele Consiliului Judetean Vrancea si era de datoria lui sa faca asta (sa ceara cit mai multe finantari de la Guvern pentru Vrancea)" Contra-replica potrivita de ce n-ar putea fi atunci (?!), una de tipul: "cu o astfel de strategie politica a PDL in judet nu-i exclus ca Marian Oprisan sa ramina mult si bine presedintele CJ Vrancea!"



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 6 ore, 10 minute, 12 secunde
PDL Vrancea s-a bucurat de vizita primului ministru doar sa mai puna in fuctie pe cineva de-al lor, cit despre judetul nostru se vede cit de preocupati sint.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.