Opinii

Soft-ul si rusinea

Corneliu Condurache
20 oct 2005 868 vizualizări
Intr-una din cele mai jalnice prestatii pe care le-a avut de cind l-am vazut in aceasta functie, Decebal Bacinschi (si peste masura de iritat!) a facut deunazi pe un post local de televiziune citeva afirmatii cu adevarat socante.

Trecind pesta aceea ca toate curioasele repartitii despre care a relatat "Ziarul de Vrancea", prin

care fiul fostei senatoare, proprietara a unui lant de farmacii in judet, Fevronia Stoica (june ce se plimba prin tirg cu masina de citeve zeci bune de mii de euro), nora directoarei economice de la Consiliul Judetean, Valeria Teodorescu, fostul prefect Catalin Vrabie, mai multi consileri judeteni alesi pe sprinceana, sau consilieri ai parlamentarilor Partidului Social Democrat, Angel Tilvar si Georghe Baesu au luat locuinte subventionate binisor de stat, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte, ca urmare

a "soft"-ului de calculator (!!!). Sau peste alta prin care primarul Focsaniului - cunoscut drept unul din cei mai supusi si umili executanti ai ordinelor lui Oprisan - se dorea a se afisa drept un fervent echidistant politic, cea mai la limita bunului simt, ca sa nu spun de-a dreptul vreun cuvint mai greu, a fost de departe cea in care Bacinschi a decretat suparat: "de vina pentru felul in care a ajuns tara sinteti voi: presa si televiziunea" (!!!) La o asemenea remarca, inafara faptului ca poti sa ramii interzis o vreme, ca sa nu cazi intr-un schimb de replici de tipul "ba pe-a ma-tii", pe care l-ar merita cu prisosinta, cu mult calm se cuvine doar o dojana: Se poate, dom Primar, s-ajungi mata chiar pin-aici!

Trage aer in piept si mai gindeste-te daca-i bine ce faci. Da\' rusinea, unde-o pui, bre?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.