Opinii

PD-L Vrancea in febra alegerilor

Corneliu Condurache
23 mar 2010 809 vizualizări
Duminica, la Bucuresti, Colegiul Director al Partidului Democrat-Liberal a stabilit data Conventiei Nationale; in realitate Congresul respectivei formatiuni politice care se va desfasura pe 15 iulie 2010.

Pina atunci in judete se vor derula "de jos in sus", conform afirmatiei lui Emil Boc, alegerile ce vor preceda amintitul for. Cu acest prilej se va pune capat unei situatii de interimat la conducerea PD-L Vrancea, care dureaza din vara anului 2008 imediat dupa scrutinul localelor. In acelasi timp nu este deloc indiferent pentru viata politica a judetului modul in care se vor organiza anuntatele alegeri. O competitie corecta si transparenta ar putea legitima cu suficienta forta o conducere care sa faca fata confruntarilor defel usoare ce-l asteapta pe PD-L in Vrancea in anii urmatori. Un surogat al acestora (alegerilor PD-L Vrancea ante Conventie Nationala) vor consacra dimpotriva, cu mare probabilitate, democrat-liberalii in judet drept o victima usor de dominat, daca nu cumva de strivit cind vremurile o vor impune, de catre ceilalti concurenti "hirsiti" in realitatile dure ale spectrului politic vrincean. Mai ales dupa ce stindardul Traian Basescu nu va mai reprezenta, din motive de natura legislativa (epuizarea numarului de mandate) o pavaza la umbra careia se adunau procente electorale cu eforturi minime.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.