Opinii

Contre Prefectura-CJ, deschidere de sezon

Corneliu Condurache
5 mar 2010 974 vizualizări
In ultima vreme, probabil si ca efect al noii aliante politice locale PSD-PNL, asa cum puteti afla si din editia de astazi a Ziarului de Vrancea, sint in plin avint contrele dintre Prefectura si Consiliul Judetean.

Astfel, dupa ce hotarirea CJ privind reorganizarea comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap a primit aviz de nelegalitate de la institutia ce reprezinta Guvernul Romaniei in judet, "meciul" a continuat ieri. Pe un prim "front" deschis printr-o replica a subordonatilor lui Marian Oprisan care au reclamat "abuzul in functie si excesul de zel" al prefectului atunci cind vine vorba de acordarea avizului de legalitate pentru hotaririle adoptate de legislativul judetean (uitind cu desavirsire cum proceda, de exemplu, actualul secretar al judetului, Raluca Dan, cu hotaririle Consiliului Local Focsani pe vremea cind era prefect de Vrancea si facea instructie cu "Alianta pentru Focsani", PDL-PNL la acea data, din mentionatul for). Si continuind cu replici la fel de taioase la intilnirea organizata ieri cu primarii din comunele judetului, pe tema recentului proiect guvernamental referitor la preconizatele investitii imobiliare pentru specialistii - medici, agronomi, profesori, politisti - din respectivele zone. Aici rolul de "Gica Contra" a fost asumat si interpretat cu aplomb de catre fostul secretar de stat, actual director in CJ, Iulian Matache; iar cel de "incasator de contre" de catre subprefectul Vicentiu Miheci. Deocamdata, din ce s-a observat pina ieri, Prefectura a manifestat un comportament asemanator cu cel al PD-L Vrancea imediat ce a fost pus in fata concretizarii aliantei PSD-PNL- parind a fi prinsa usor nepregatita. "Ciocnirile" vor continua, insa, cu siguranta si trebuie urmarite.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.