Opinii

Telenovela directorilor de deconcentrate

Corneliu Condurache
2 mar 2010 1294 vizualizări
Este in derulare un nou episod din telenovela directorilor de institutii deconcentrate din judetul Vrancea.

Dupa ce termenul impus de Curtea Constitutionala pentru corectarea legii a expirat pe 27 februarie, nu prea se stie cine si cum mai conduce institutiile mentionate in judet. In timp ce directorii PD-L-isti stau cu gheta-n spate alimentata de incertitudinea locului caldut de sef cu salariu frumos si sigur de bugetar, adjudecat prin sprijin politic, cei PSD-isti si PNL-isti ramasi mai demult "cu buza umflata" incep sa-si frece miinile a speranta si sa tropaie cu aere de victimizati ai sistemului. Circul acuzatiilor aruncate intre partide aproape ca a atins apogeul, fiind asortat cu improvizatia, incertitudinea si arbitrariul din institutiile cu sefi extrasi "la roata norocului" politic. La cum evolueaza ostilitatile politice, partidele care conteaza in acest moment pe esicherul Patriei vor ajunge "la Pastele Cailor" la o intelegere in legatura cu nivelul pina la care se poate merge cu politizarea o data cu rotatia impusa de fiecare schimbare de putere ce acompaniaza ciclurile electorale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 16 ore, 15 minute, 1 secunda
Niste incompetenti ca si membrii guvernului portocaliu.Politruci pina in maduva oaselor,dotati cu o imbecilitate crasa,slujitori pina in pinzele albe ai regimului Boc-Basescu.Niste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.