Opinii

PD-L Vrancea numarat la podea

Corneliu Condurache
24 feb 2010 842 vizualizări
Desi atit liberalii cit si social democratii prezinta lucrarea facuta democrat-liberalilor in Consiliul Local al Municipiului resedinta de judet la ultima sedinta doar ca pe o simpla intelegere in problema viceprimarilor de Focsani (posibil a fi urmata si de alte asemenea consensuri pe chestiuni punctuale asemanatoare) ea pare o lovitura mult mai complexa

Nu o data fortele politice si-au pregatit viitorii candidati la fotoliile de primari in alegerile locale din astfel de pozitii. Atit Bogdan Matisan pentru PSD - daca Decebal Bacinschi nu va mai fi tentat sa o faca - cit si Vasile Dobre pentru PNL nu-i exclus sa fie viitoarele solutii ale celor doua partide pentru Primaria Focsaniului. Doi ani si patru luni, citi mai sint pina la expirarea actualului mandat, ar putea fi numai buni pentru pregatirea si promovarea unor variante competitive pentru posturi cu o miza atit de importanta precum cea de edil al municipiului resedinta de judet. Daca PD-L nu cauta rapid o strategie prin care sa contracareze mutarea PSD^PNL - in realitate o incercare de scoatere din joc pentru viitoarea competitie recompensata cu cel mai important fotoliu de primar din Vrancea - ii va fi greu sa emita pretentii la urmatorul scrutin pentru Primaria Focsaniului. Iar in cazul in care nu se vor trezi rapid din pumnul PSD-isto-PNL-ist, aplicat in urma cu doua zile in sala de sedinte a Primariei Focsani, pe PD-L-isti ii asteapta zile defel usoare in Vrancea.

P.S. Interesant ce va pati consilierul PNL Romeo Paul Postelnicu pentru refuzul de a fi parte a Aliantei PSD^PNL in Consiliul Local Focsani. Greu de crezut ca propriul partid ii va mai tolera d multe ori astfel de demonstratii de verticalitate si nesupunere. Ar putea fi molipsitoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.