Opinii

Ziarul de Vrancea la 13 ani

Corneliu Condurache
18 ian 2010 1150 vizualizări
18 Ianuarie 2010. Astazi Ziarul de Vrancea implineste 13 ani de la prima sa aparitie. Dupa primii 5 ani, 2 luni si 13 zile sub un alt nume, au urmat 7 ani, 9 luni si 18 zile cu actualul titlu.

O parte din aceasta perioada, toti cei care au contribuit la editarea si distributia sub forma tiparita ori on-line pina la cititorii sai, a liderului de piata al presei scrise din judet - jurnalisti, personal de administratie, difuzori - au trebuit sa faca fata si unor provocari speciale. Intre ele lupta cu propriul produs creat anterior, orice s-ar spune, nu-i nici usoara si nici de invidiat. Mai ales cind ostilitatile incep de la peste 95% cota de piata in punctele de difuzare a presei locale in judet pe 1 aprilie 2002 in favoarea titlului ce ne-a fost atunci sterpelit. Este o convingatoare explicatie pentru a rezuma in citeva cuvinte ceea ce s-a intimplat in acesti 13 ani la Ziarul de Vrancea: munca, devotament, performanta jurnalistica. Tuturor celor ce-au facut si fac posibila o astfel de concluzie a aniversarii de astazi, dar si cu dedicatie speciala pentru cititorii nostri - cea mai de pret avere a Ziarului de Vrancea adunata de-a lungul existentei sale ""de 13 ori, "La multi ani!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 33 minute, 38 secunde
Mi-aduc aminte de anii de liceu cand cumparam "Monitorul" (prima denumire a Ziarului de Vrancea), de anii de studentie cand mama imi trimitea "Ziarul de Vrancea" alaturi de pachetul cu mancare citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 33 minute, 38 secunde
La multi ani si sa tineti steagul sus mereu.
, acum 739398 zile, 20 ore, 33 minute, 38 secunde
Mergeti asa tot inainte. felicitari pentru ceea ce ati facut pana astazi, iar maine sa fie si mai bine. Pentru mine, Ziarul de Vrancea, a fost o permanenta ancorare la realitatile judetului, vazute citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 33 minute, 38 secunde
La multi ani echipei ! M-au ajutat mult sa incep in drumul meu spre fotojurnalism . O echipa foarte bine inchegata ! Felicitari !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.