Opinii

Rusinea politicienilor vrinceni

Corneliu Condurache
13 ian 2010 1007 vizualizări
In aceste zile se discuta in Parlamentul tarii bugetul Romaniei pe anul 2010

Senatorii si deputatii de Vrancea au depus si isi sustin si ei diverse amendamente proprii sau de partid. Multi dintre ei au dovedit nu o data alaturi de sefii lor de formatiuni politice ca au si mijloacele si strategiile de a obtine ce vor de pe la Bucuresti; atunci cind au interesul sa o faca. O discutie ar fi cit de ancorate in adevaratele necesitati ale vrincenilor sint asemenea demersuri. S-au alocat si cheltuit, spre exemplu, in ultimii ani in judet sume importante pentru investitiile din domeniul educatiei. Unele cu folos, altele asa, doar pentru a avea de lucru firmele prietene de partid sau de primar si a se finaliza cu vreun comision mai mult sau mai putin consistent prin diverse pusculite. A ramas, insa, nebagata in seama precum se pare, inclusiv acum, cu prilejul amendamentelor susamintite pentru bugetul acestui an, o problema de tipul celei a spatiului de la Scoala Generala nr 10 din Focsani. Unde elevii invata in trei schimburi; iar foste toalete au devenit sali de clasa. Asta pe linga faptul ca arata legatura cu realitatile judetului a celor care se bat cu pumnul in piept ca nu mai au liniste de problemele alegatorilor de pe aceste meleaguri, mai poate fi rezumata intr-un fel: rusinea politicienilor vrinceni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 6 ore, 32 minute, 24 secunde
Am scris un comentariul la articolul ,,Se pregatesc restructurarile din educatie\"\" si cred ca se potriveste si acestui articol cititi-l!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.