Opinii

PSD Vrancea, cu frina de mina trasa

Corneliu Condurache
9 dec 2009 1506 vizualizări
Acum, dupa ce rezultatele pentru turul al II-lea al alegerilor prezidentiale au devenit publice atit la nivel judetean, cit si national, a venit vremea evaluarilor si pe la filialele vrincene ale principalelor partide politice.

In privinta Partidului Social Democrat, procentele adunate in dreptul candidatului Mircea Geoana in Vrancea, dar si din cele referitoare la participarea vrincenilor la vot arata suficient de clar ca "echipa" condusa de Marian Oprisan a fost in aceasta competitie politica departe de rezultatele pentru care tragea pe la alte tipuri de alegeri. Intr-un clasament neoficial la nivel national al judetelor, in functie de procentele aduse lui Mircea Geoana pe 6 decembrie 2009, Vrancea ocupa mediocrul loc 12. Concluzia?! In ciuda unor instantanee in turul I de tipul mitingului in forta organizat pentru candidatul PSD in Piata Garii din Focsani, si a unor hei-rup-uri de genul pliantelor cu cap de mort care au impinzit in ultimele zile de campanie mai multe localitati ale judetului, impresia predominanta lasata a fost aceea (in comparatie cu abordarea altor tipuri de alegeri din ultimii ani), ca PSD Vrancea a rulat cu frina de mina trasa in sustinerea lui Geoana in aceasta competitie electorala. Strategia ii permite lui Marian Oprisan acum, dupa aflarea rezultatelor scrutinului, sa se pozitioneze pe scaunul jucatorului la doua capete in tandem cu vechiul si credinciosul sau prieten si coleg de partid, Miron Mitrea. Declaratia de recunostere a infringerii lui Mircea Geoana data luni seara la Bucuresti, inaintea intrarii in sediul central al PSD, de liderul social-democratilor vrinceni este o dovada in plus in sprijinul acestei ipoteze. Despre comportamentul si rezultatele celorlalte filiale ale partidelor in alegerile prezidentiale 2009 vom discuta in zilele urmatoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 36 minute, 4 secunde
dar poate maine tribunalul Cluj va decide daca-l infunda sau nu pe Oprisan.parca pe 10 are termen din cate imi amintesc.Ar fi cazul sa scapam de el.
, acum 739398 zile, 13 ore, 36 minute, 4 secunde
din pacate nu cred ca vom scapa vreodata de asemenea \"conducatori\" :|
, acum 739398 zile, 13 ore, 36 minute, 4 secunde
vi s-a invinetit nasul pupinbasestilor
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.