Opinii

Epidemia de pacte atinge Focsanii

Corneliu Condurache
2 dec 2009 1305 vizualizări
Daca ieri, de ziua nationala a Romaniei, s-a pus de Pactul pentru Timisoara nu-i defel curios ca miine, la sedinta Consiliului Local Focsani, sa se parafeze, de fapt, intre Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal Pactul pentru Focsani .

Pina la urma, iata, apetitul de semnat pacte este unul molipsitor in lumea politica si concureaza pandemia de gripa noua. Acum aproape un an, intr-o uimire aproximativ similara a propriului electorat se reuneau voiosi, cu gurile pline de promisiuni in Pactul pentru Romania acelasi PSD cu Partidul Democrat-Liberal. Intr-unul din instantaneele surprinse de o televiziune cu acoperire nationala la acea vreme, Alin Trasculescu si Marian Oprisan mergeau pe la Bucuresti, pe holurile Parlamentului, tinindu-se amical de umeri. Cit a valorat in Vrancea acea conventie politica, nu mai este un secret. Ramine de vazut ce se va intimpla acum cu noul Pact PSD-PNL in judetul nostru (sub patronajul reluarii oficiale a colaborarilor anterioare Oprisan-Sapunaru). Ce pare destul de neobisnuit deocamdata este rapiditatea cu care acesta(Pactul PSD-PNL in Vrancea) a devenit functional inainte de a se afla rezultatul concret al alegerilor prezidentiale. Graba cu pricina ascunde, probabil, mize personale importante ale liderilor autohtoni din cele doua formatiuni politice (PSD si PNL) despre care ne vom lamuri in mare parte in perioada urmatoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.