Opinii

Miroase iar a ciolaniada

Corneliu Condurache
1 dec 2009 1179 vizualizări
Tema imprumutului de 25 milioane de lei pentru refacerea strazilor din municipiul Focsani, care s-a constituit in subiect de campanie electorala cu panouri plantate prin oras, ce infierau cu minie proletara consilierii cu alte opinii decit cele apartinind initiatorilor, a intrat ieri intr-o noua prezentare.

Aparuta ca o consecinta a materializarii in Vrancea a noii aliante politice PSD-PNL, ce a fost facuta publica dupa turul I al alegerilor prezidentiale. Dupa inscrierea primarilor liberali alaturi de cei social-democrati din judet in concursul cu tema "cine-i aduce mai multe voturi lui Mircea Geoana pe 6 decembrie 2009 in Vrancea" anuntata saptamina trecuta, convocarea de ieri in comun a sedintei Consiliului Local Focsani de catre alesii PSD-isti si PNL-isti reprezinta o noua mutare pe tabla de sah politico-electorala autohtona. Menita sa arate ca alianta Oprisan-Sapunaru functioneaza ca unsa in Vrancea si ca PD-L este izolat si-n Consiliul Local Focsani. Daca surprinde pe cineva rapiditatea cu care se realizeaza alaturarea liberalilor de social democrati in astfel de actiuni, acest lucru n-ar trebui sa se intimple. Dupa 6 decembrie se va pune, cu mare probabilitate, de o noua ciolaniada ce va avea, cu siguranta, si "faza pe judete". Si numai cine "joaca" acum poate cistiga. Pe de alta parte, devotamentul cu care Sapunaru isi pune la dispozitia "cauzei" organizatia PNL Vrancea pare usor exagarat. Cui ii mai este frica sau jena zilele acestea insa, de exagerari?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.