Opinii

Taiatul bannerelor ca dovada de atasament

Corneliu Condurache
13 nov 2009 2398 vizualizări
Asa cum ati aflat deja din editia on-line de ieri si puteti citi in editia tiparita curenta a Ziarului de Vrancea, miercuri seara a avut loc un nou incident electoral in judet, derulat la Vidra.

Desi devenit aproape banal in perioada campaniilor electorale, acesta merita macar sumar analizat, pentru ca scoate la iveala citeva aspecte interesante. In primul rind el apare destul de curios ca mod de actiune. Va sa zica la o ora parca special aleasa pentru a fi vazuta, dar nu prinsa in flagrant, pentru ca asa ceva au avut grija sa nu se intimple, (si ar fi fost aproape imposibil, realist vorbind, sa poata fi realizat ca proba admisibila intr-un eventual dosar infractional) o trupa cuprinzind intre altii mai multi angajati ai Consiliului Judetean Vrancea si membri activi ai organizatiei de tineret din judet a Partidului Social Democrat se apuca la doar citeva sute de metri de locuinta lui Marian Oprisan din Bolotesti sa taie doua bannere electorale ale lui Traian Basescu. Ora aleasa pentru realizarea efectiva a taierii bannerelor electorale ale lui Traian Basescu, inainte de 22,00, cind a fost reclamata prin numarul de telefon 112 la Politie, si componenta echipei distrugatoare -neprinsa, repet, in flagrant - dar si locul producerii faptelor nu sint lipsite de semnificatii politice. In special pentru viata interna de partid a PSD-ului in aceste zile. Concret: Marian Oprisan are nevoie de gesturi publice mediatizate cit mai intens cu putinta prin care sa-si demonstreze atasamentul fata de cauza lui Mircea Geoana. In sprijinul acestei ipoteze vine si manifestatia electorala pe care i-o pregateste candidatului social-democrat la presedintia Romaniei duminica in Piata Garii din Focsani. Prin astfel de actiuni liderul PSD Vrancea vrea sa le inchida gura circotasilor din propriul partid de la Bucuresti si din tara, care l-au catalogat nu o data in ultima vreme ca fiind "omul lui Traian Basescu". Descinderea de miercuri seara de la Vidra a trupei coordonata de apropiati ai lui, de care-i greu de crezut ca nu stia in amanunt, ii serveste exact scopului amintit.


P.S. Aparitia reprezentantilor PD-L miercuri seara la Bolotesti si Vidra, legat de actiunea bannerelor taiate, a servit amplificarii zgomotului descinderii distrugatorilor PSD. Exact ingredientul care-i mai trebuia lui Oprisan ca actiunea sa sporeasca in notorietate. Si sa-i furnizeze munitie contra contestatarilor care-i pun la indoiala atasamentul fata de Mircea Geoana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 45 minute, 36 secunde
Aceasta Perdea de Fum, creata de Presedintele Vrancei, ii permite, in continuare, sa joace la 2 capete ! Ceea ce, ii confirma inteligenta politica lui Marian Oprisan, spre deosebire de cea naturala - citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.