Opinii

Sedinta electorala extraordinara a CL Focsani

Corneliu Condurache
11 nov 2009 1138 vizualizări
Asa cum in ultimele saptamini am avut prilejul sa tot vedem de la Bucuresti in transmisie directa sau in reluare sedinte ale Camerei Deputatilor, Senatului sau Guvernului Romaniei, mustind de discursuri si mesaje sforaitor-electorale, ieri am avut ocazia sa privim de la Focsani o mostra asemanatoare.

Astfel, proiectul de hotarire avind ca tema aprobarea imprumutului de 25 milioane de lei pentru lucrari de infrastructura, respectiv repararea mai multor strazi din municipiul resedinta de judet, initiat de primarul Decebal Bacinschi in sedinta extraordinara a Consiliului Local Focsani, prezenta inca din start, la orice analiza realista, o carateristica aproximativ comuna cu susmentionatele intruniri. Avind in vedere perioada electorala in care a aparut pe firmament, proiectul lui Bacinschi avea aceleasi sanse sa fie votat in sedinta CL Focsani de ieri ca si guvernul Croitoru, sau mai recent Liviu Negoita, de a se pomeni ajuns executivul tarii inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale din acest an. Orice s-ar spune, astfel de probleme e posibil sa fie discutate rational, neafectate de microbul intereselor electorale de partid, doar dupa 6 decembrie 2009. Pina atunci, inevitabil politicienii romani, inclusiv cei din Vrancea, vorbesc impreuna fiecare pe limba lui - de cele mai multe ori neascultindu-se absolut deloc unul pe celalalt - si se inteleg, fara exceptie, numai separat. In atari conditii, raspunsul alegatorilor nu-i exclus sa fie unul pe masura.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.