Opinii

Vrancea electorala nu crede in lacrimi

Corneliu Condurache
30 oct 2009 1291 vizualizări
Au reaparut obisnuitele acuzatii de campanie electorala. Partidul Democrat-Liberal reclama vehement Partidul Social Democrat ca i-ar fi distrus in ultimele zile mai multe materiale de propaganda din comunele judetului, marea majoritate conduse de primari PSD, de lungul drumului european E 85.

Este, desigur, dificil de transat o astfel de disputa atit timp cit dovezile concrete, defel simplu de obtinut, lipsesc deocamdata cu desavirsire. Avem de a face cu, iata, cuvintul PD-L care acuza contra celui al PSD care neaga, evidenta fiind doar distrugerea bannerelor si a steguletelor electorale. Social-democratii din judet n-au fost si nu sint nici acum deloc "curati si placut uscati" mai ales in perioada campaniilor electorale. Pe de alta parte, PD-L Vrancea ar trebui sa ia serios in calcul cit de eficienta ii mai este in ochii electoratului postura de victima a PSD-ului, in care se afiseaza cu asemenea reclamatii. Pe cind era in opozitie, ele puteau fi impresionante. Acum, insa, partidul care are in subordine toate institutiile statului din judet ar trebui sa fie mai putin plingacios si sa manifeste o mai pronuntata "vina" politica, dar si vigilenta in a-si apara zestrea. Probabil ca putini alegatori din Vrancea cred in lacrimile celor de la putere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.